Papendrecht Magazine

Tijdelijke huisvesting voor expats en particulieren

FlexRent Apartments, onderdeel van Kooyman Vastgoed B.V., biedt tijdelijke huisvesting aan in de vorm van volledig gemeubileerde en gestoffeerde appartementen.

Momenteel heeft het bedrijf 17 woonunits in de verhuur aan De Overtoom. Dit aantal wordt per 1 februari 2018 uitgebreid met 12 appartementen, die worden gerealiseerd op de eerste etage van hetzelfde complex. Sylvia Kooyman: “Hiermee spelen wij in op de toenemende vraag van grote bedrijven in Papendrecht en omgeving, die op zoek zijn naar een aantrekkelijke accommodatie voor hun expats. Ook particulieren die door omstandigheden tijdelijke huisvesting nodig hebben, begroeten wij graag als huurder.”

“Potentiële huurders hebben de keuze uit verschillende opties, die variëren van een compacte studio met een woonoppervlak van 33 vierkante meter tot een ruim appartement met 1 of 2 slaapkamers”, vertelt Sylvia. “De woonunits worden voorzien van een luxe keuken met een complete inventaris en  inbouwapparatuur en een luxe afgewerkte badkamer. Voor de kamers is gekozen voor een moderne inrichting in een eigentijdse kleurstelling. Alle bewoners krijgen de beschikking over een eigen wasmachine. Het complex is voorzien van een lift. Internet via glasvezel en WIFI systeem zijn evenals de wekelijkse schoonmaak en bedlinnenwissel bij de huurprijs inbegrepen. Parkeren is mogelijk in de naastgelegen parkeergarage.”

Wij doen er alles aan om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken en vinden het belangrijk dat zij na hun vertrek kunnen terugkijken op een prettig en zorgeloos verblijf. Het is mogelijk om een FlexRent appartement te boeken voor een periode vanaf één week. Zie voor uitgebreide informatie, foto’s, plattegronden, beschikbaarheid en huurprijzen onze website www.flexrent.nl. Belangstellenden kunnen hun interesse nu reeds kenbaar maken via e-mail: info@flexrent.nl.

Contact

Heeft u een vraag met betrekking tot het Papendrecht Magazine of u wilt graag adverteren? Dan kunt u ons bellen, mailen of het formulier invullen.
Wij nemen dan contact met u op.

Stel een vraag

Versturen

© BuroW&P

Delen