Papendrecht Magazine

Theater De Willem

Programmaoverzicht

Theater De Willem

Programmaoverzicht 2017-2018

Online bladeren

Een gezellig uitje binnen je eigen dorp! Hoe heerlijk is dat niet. Kom naar Theater De Willem en beleef samen een avond om nooit te vergeten. Een middag Matinnee is ook mogelijk.


Vele avonden worden gevuld met bekende maar ook zeker minder bekende artiesten. Je bent hier op het goede adres voor muziek, cabaret, dans en nog veel meer.

Online bladeren

Voorwoord

Theater De Willem is jarig! We zijn 40 jaar oud geworden! 40 is een mooie leeftijd: intussen wel eens volwassen, maar nog niet ouwelijk. Eigenlijk precies goed!

Mooi moment dus voor een verzelf­standiging; vanaf 1 januari 2018 wordt het theater een BV en krijgen we meer ruimte om een echte onderneming te worden. Gaat u daar iets van merken? Ja en nee. Ja, we hopen een nog veel beter theater te worden, met nog meer aandacht voor al onze bezoekers en gebruikers. Nee, we blijven het oude vertrouwde Papendrechtse theater, zo laagdrempelig als maar kan, mét een prachtig programma.

Want, al zeggen we het zelf, dit jubileum­jaar ziet het programma er weer
bijzonder feestelijk uit, met grote namen als Sara Kroos, Paul de Leeuw,
Marc-Marie Huijbregts, Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Trijntje Oosterhuis, Harrie Jekkers en vele anderen. 

Daarnaast hebben we veel nieuwe ontdekkingen als Brace, Rundfunk en De Fransse Eijkel, een flink aantal prachtige concerten en veel jeugdtheater.

We wensen u dan ook veel plezier bij het lezen van deze brochure en bovenal: we feliciteren u bijzonder hartelijk met de verjaardag van uw theater!

Namens alle medewerkers,
Erik Groeneweg, directeur.

Extra uitgelicht

PURPER

Woensdag 27 september, 20.15 uur
Entree € 25,00 (inclusief consumptie)

Purper’s Vier jaargetijden, heet het nieuwe programma van Purper. Purper? Dat was toch verleden tijd? Ja. Inderdaad. Ze waren het niet van plan, maar ze kregen net iets te vaak te horen: ‘Waarom doen jullie het niet nog eens? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten.’ Ja, zie daar maar eens bestand tegen te zijn. Dus staan Frans Mulder, Alfred van den Heuvel, Erik Brey en nieuw muzikaal talent Diederick Ensink als Purper weer op het podium van De Willem. Met een splinternieuw programma, maar ook met enkele gouwe ouwen. Vier heren in rok. Dat wordt feest.

WO 27 SEPTEMBER 2017

Veldhuis & Kemper

Dinsdag 28 november, 20.15 uur
Entree € 25,50 (inclusief consumptie)

Zelf nadenken, kritisch blijven, niet zomaar geloven wat ze zeggen. Prima, maar dat kost veel tijd en inspanning. Het zou veel beter zijn als anderen de boel eens voor je op een rijtje zetten, zodat je zelf tijd overhoudt voor de echte dingen des levens. Lachen bijvoorbeeld. Veldhuis & Kemper namen een sabbatical, kwamen weer bij elkaar en snappen nu dat er in het uur van de waarheid maar één ding op zit… Geloof ons nou maar.

DI 28 NOVEmber 2017

Jandino Asporaat

Zaterdag 24 februari, 20.15 uur
Entree € 24,00 (inclusief consumptie)
Reprise. Zonder pauze

Keihard lachen, dat is waar het bij Jandino om draait. En daar gaat hij zeker voor zorgen met de reprise van dit zesde programma. Opnieuw een show met hilarische typetjes, stand up comedy, zang en dans. Met persoonlijke verhalen en totale onzin. ‘Loltrappen voor gevorderden’, volgens Het Parool. De enige vraag die Jandino belangrijk vindt is: hebben jullie gelachen? Op z’n Jandino’s.

ZA 24 FEBRUARI 2018

Contact

Heeft u een vraag met betrekking tot het Papendrecht Magazine of u wilt graag adverteren? Dan kunt u ons bellen, mailen of het formulier invullen.
Wij nemen dan contact met u op.

Stel een vraag

Versturen

© BuroW&P

Delen